Příměstský tábor 2021

 Zažijte týden plný nezapomenutelných zážitků s koňmi a dalšími zvířátky z naší farmy. U nás to není jenom o ježdění, zajímáme se o to, co nám koně mohou přinést pro život. Pro koho je tábor určen? Pro děti od 6 do 14 let Co Vás čeká? Čeká vás jízda a péče o zvířata , hry , užívání si přírody, cvičení na rozvoj rovnováhy, koordinace a komunikace, poznávání rostlin a mnoho dalšího.

Termín konání

12.7.-16.7. 2021 – Cesta do pohádek 

26.7.-30.7.2021 – Pevnost Olymp

2.8.-6.8.2021 – Cesta do pravěku

16.8-20.8.2021 – Divoký západ

 

Začátek vždy Od 8 do 16:30 hodin.

Po domluvě se dá dítě dovést a odvést dřív.

 

Denní program 

Děti  budou rozděleny podle pokročilosti a věku do skupinek. Každá skupinka má minimálně hodinu  na jízdárně. Prvně, ale začínají čištěním, sedláním a přípravu koní. Každý má přiděleného svého koně, začínající jezdci i vodiče, který jim s koníkem pomáhá a vede ho. Jezdecký výcvik probíhá na jízdárně ,kde se hraji různé hry na koních nebo se děti učí na lonži – začínající jezdci se na konících rozcvičí, naučí se správný sed a základní ovládání koně. Pokročilejší jezdci pokračují ve výcviku dle svých schopností.

Skupinka, která zrovna nejezdí, se stará o zbytek zvířátek na farmě. Hraji hry nebo se učí teorii kolem koní (popis sedla,uzdečky a mnoho dalšího).Po oběde se skupinky mění.

Co  sebou?

– jezdecká přilba (může být cyklistická)

– dlouhé kalhoty (rajtky, elasťáky, chapsy)
– pevná sportovní obuv (jezdecké boty, zavazovací botasky s tvarovanou podrážkou). Není možné jezdit v botách  na suchý zip, nebo v botách s rovnou podrážkou!

 

 

 

Cena tábora                          2 500 Kč

 

jídlo není v ceně -lze připlatit za připojištění dítěte 

 

ceně je zahrnuto: 

– pitný režim

– materiál a pomůcky

– zvířátka

 

Hlásit se můžete zde:  Farmanadzamkem@seznam.cz , kde vám i rádi pošleme přihlášku , nebo volejte na číslo 734216672.

Těšíme se na Vás!